ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΝΕΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ                                         
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Παύλου Μελά 5  Τ.Κ. 65403
Τηλ.:2510222289 - 2510224436 FAX : 2510228364  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καβάλα, 1η Ιουλίου 2019

 

Εν όψει της ισχύος των νέων Κωδίκων της ποινικής δίκης (ΠΚ, ΚΠΔ) σας γνωστοποιούμε έναν πρώτο (σχετικά ευσύνοπτο) σχολιασμό αυτών με χρήσιμες παρατηρήσεις που ετοίμασε ο Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Πρόεδρος Πρωτοδικών και εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.ende.gr. Για τις σημειώσεις αυτές βλ. http://ende.gr/%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1/

Επίσης στην ιστοσελίδα www.dikastis.blogspot δημοσιεύεται το κείμενο των νέων Κωδίκων με παρατηρήσεις του Προέδρου Πρωτοδικών Ιωάννη Χήνου βλ. για τον Ποινικό Κώδικα https://drive.google.com/file/d/1ZcSBuJE3q3faVUzU2pJxyCGIvY_3cgUS/view και για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
https://drive.google.com/file/d/1qrpOT4IfaPlmFhKZYtTinulBsnwPNxUV/view .

Τέλος στην ανωτέρω ιστοσελίδα δημοσιεύεται και μία πολύ χρηστική έκδοση των ειδικών ποινικών νόμων της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Μαρίας-Σοφίας Βαϊτση- βλ. https://drive.google.com/file/d/1Ikcp6EPayKZIUG1TktS2uYFylepyRrjC/view .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, εν όψει των διορθώσεων που ήδη πραγματοποιήθηκαν στους ανωτέρω Κώδικες (βλ. ΕτΚ ΦΕΚ Α' 106/27.6.2019) αλλά και της πιθανότητας να επέλθουν και νέες νομοθετικές τροποποιήσεις σε αυτούς μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, είναι σε ετοιμότητα ώστε, μόλις ολοκληρωθεί η νομοθετική τους επεξεργασία, να προχωρήσει σε διοργάνωση σχετικής επιστημονικής ημερίδας και στην διάθεση του κειμένου τους στους συναδέλφους.

 

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.