ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Δικαιλογητικά Εγγραφής στο Λ.Ε.Α.Δ.Κ.


 

Αποτελεί Ν.Π.Ι.Δ. συστάθηκε το 1997 ως διάδοχο ταμείο του καταργηθέντος Ταμείου Προνοίας δικηγόρων Καβάλας με σκοπό αφενός να διατηρήσει την περιουσία του καταργηθέντος ταμείου, αφετέρου και κυρίως να συνεχίσει την χορήγηση των παροχών εκείνου.

Η ιδιότητα του μέλους του δεν είναι υποχρεωτική πλην όμως λόγω της σημαντικότητας των παροχών του και των σκοπών που εξυπηρετεί, τα μέλη του ανέρχονται σε 300 και αυξάνονται με την είσοδο νέων δικηγόρων. Είναι μέλος του υπό ίδρυση Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία Ένωση ΛΕΑΔ Ελλάδος, που σκοπό έχει την διεύρυνση των παροχών προς τα μέλη του Δικηγόρους Επαρχιών και την βελτίωση των όρων παροχής του επαγγέλματος. Η εγγραφή προϋποθέτει την ιδιότητα του δικηγόρου ή του υπαλλήλου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας και επιβαρύνεται με εφάπαξ εισφορά σήμερα ύψους 90 ευρώ ενώ επιπλέον καταβάλλεται ετήσια συνδρομή από τα μέλη ύψους σήμερα 30 ευρώ. Τα έσοδα του Σωματείου αυτού προέρχονται εκτός από τις παραπάνω εισφορές των μελών του, και από εισφορές των ίδιων αναλόγως των παραστάσεών τους στα δικαστήρια, αλλά και από διακίνηση ειδικών ενσήμων.

Σήμερα ο ΛΕΑΔΚ παρέχει εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιοδοτούμενους ή στις οικογένειες αποβιούντων μελών. Επιπλέον προβλέπεται η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των μελών του σε περιπτώσεις που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση.

Μέσα από την πανελλήνια συνεργασία όλων των ΛΕΑΔ αλλά και από τις διαπιστώσεις του διοικητικού του συμβουλίου, δρομολογείται η διεύρυνση των παροχών σε τομείς που δεν καλύπτονται από τους υπόλοιπους ασφαλιστικούς φορείς και οργανισμούς στους οποιους συμμετέχουν οι δικηγόροι μέλη του. Από διετίας και πλέον λειτουργεί ομαδική ασφάλιση νοσοκομειακής-ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ενώ προγραμματίζεται η αύξηση του εφάπαξ καταβαλλόμενου βοηθήματος και η χορήγηση τακτικώς πλέον προσθέτων παροχών προς τα μέλη, βάσει αναλογιστικής μελέτης αξιοποιήσεως των αποθεματικών του ταμείου.

Δικαιολογητικά εγγραφής


1 Αίτηση εγγραφής

2 Κατάθεση παραβόλου 90,00 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.