ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Παύλου Μελά 5 Τ.Κ. 65403
Τηλ.: 2510224436-2510222289
FAX : 2510228364
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Καβάλα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

 

 ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 από ώρα 09:00 και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 από ώρα 09.00, θα πραγματοποιηθεί από τις Υπεύθυνες Πληροφοριακών Συστημάτων για θέματα Πληροφορικής ενδιαφέροντος της Ολομέλειας, ενημέρωση για τη διαδικασία έκδοσης ψηφιακής υπογραφής (εγκατάσταση, ενεργοποίηση και παραλαβή ψηφιακών πιστοποιητικών), η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να λάβουν ψηφιακή υπογραφή πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του portal «www.olomeleia.gr» ακολουθώντας ΟΛΗ την διαδικασία που περιγράφεται στον πρακτικό οδηγό που θα βρείτε συνημμένο στην παρούσα. (Προσοχή: Δεν απαιτείται η μετάβαση στο ΚΕΠ, όπως αναφέρονται στις οδηγίες της Πύλης ΕΡΜΗΣ).

Η ενημέρωση διαρκεί μισή ώρα περίπου και θα γίνεται σε ομάδες των 3 συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνει για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, το δε πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά ενώ θα τηρηθεί και σειρά προτεραιότητας.

Η έκδοση και παραλαβή της ψηφιακής υπογραφής θα γίνει στη Βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Π. Μελά αρ. 5, την ημέρα και ώρα του ραντεβού σας αποκλειστικά με τη φυσική παρουσία σας.

Το κόστος για την απόκτηση της ψηφιακής υπογραφής ανέρχεται στο ποσό των 22,00 € + ΦΠΑ 5,28 € (27,28 € σύνολο) το οποίο πρέπει να προεξοφληθεί με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.