ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


VIRTUAL POS


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Παύλου Μελά 5 Τ.Κ. 65403
Τηλ.: 2510224436-2510222289
FAX : 2510228364
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Kαβάλα, 13 Μαΐου 2020

 

VIRTUAL POS
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να εξασφαλιστούν για τους συναδέλφους οι καλύτεροι δυνατοί όροι προμήθειας υπηρεσιών POS και να υπάρξουν επαρκείς εναλλακτικές επιλογές για όσους διακόπτεται η παροχή υπηρεσιών v-POS (μετά από σχετική ανακοίνωση εταιρίας που παρέχει σχετικές υπηρεσίες), ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας, απευθύνθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς, υπό την ιδιότητα του τραπεζικού συνεργάτη του ΔΣK, και αιτήθηκε την εξασφάλιση ανάλογης υπηρεσίας (v-POS).

Η Τράπεζα Πειραιώς ανταποκρίθηκε στο ως άνω αίτημα του ΔΣΚ, και μετά τη σχετική διαπραγμάτευση με το Σύλλογο, αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας, αποκλειστικά για τα μέλη του ΔΣΚ.
Για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους, καθώς και την υποβολή αίτησης για την προμήθεια της υπηρεσίας virtual pos, θα πρέπει οι συνάδελφοι να προσκομίσουν στην Τράπεζα Πειραιώς (κατάστημα Ομονοίας) τα κατωτέρω δικαιολογητικά :

1. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
2. Ε3 τελευταίας οικονομικής χρήσης
3. Εκκαθαριστικό έτους 2018
4. Περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ έτους 2019
5. Έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας ή προσωποποιημένη πληροφόρηση στοιχείων μητρώου επιχείρησης (από taxis)
6. Λογαριασμούς ΔΕΚΟ (κατοικίας και εργασίας)
7. Λογαριασμούς τηλεφώνου (κατοικίας και εργασίας)
8. Λογαριασμό κινητού τηλεφώνου

Οι κάτοχοι φυσικού τερματικού pos που το προμηθεύτηκαν από το Κατάστημα Ομονοίας 2245 της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά για να κλείσουν ραντεβού με τους υπαλλήλους της Τράπεζας :

- Αλιμούδη Μιρέλλα τηλέφωνο 2510621412
- Μεντίζη Χάιδω τηλέφωνο 2510621416
- Θεολογούδη Καλλιόπη τηλέφωνο 2510621426
- Τζατζάρη Βάσια τηλέφωνο 2510621413

Επίσης τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας έχουν προμηθευτεί POS από άλλα καταστήματα της πόλης μας, μπορούν να απευθύνονται σε αυτά για την επιστροφή του τερματικού τους και την αίτηση τους για virtual pos.
Όσοι δικηγόροι δεν είναι κάτοχοι pos και επιθυμούν να αποκτήσουν virtual pos από την Τράπεζα Πειραιώς μπορούν απευθύνονται σε όποιο κατάστημα επιθυμούν προκειμένου να ορισθεί ραντεβού.
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων τους στην Τράπεζα και να προσκομίσουν τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά.

 

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.