ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΒΟΛΩΝ


 

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΒΟΛΩΝ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΓΑΙΟΥ


Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να επιτευχθεί η αποσυμφόρηση των ακροατηρίων, κατόπιν των υπ’ αριθμ. 197/200 και 3/2020 Πράξεων των Ειρηνοδικών Καβάλας και Παγγαίου και να καταρτισθεί και αποσταλεί ο σχετικός κατάλογος στα Ειρηνοδικεία επτά τουλάχιστον ημέρες πριν την δικάσιμο (χωρίς να συνυπολογίζεται η ημέρα της δικασίμου), παρακαλούνται οι συνάδελφοι να γνωστοποιήσουν, τυχόν αίτημα αναβολής τους, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Στο σημείωμά τους θα πρέπει να αναφέρονται:

- Ο πληρεξούσιος δικηγόρος που επιθυμεί να αναβληθεί ή στα υπερχρεωμένα να διακοπεί για σπουδαίο λόγο η υπόθεση, η τηρητεά διαδικασία της υπόθεσης και ο αριθμός και το έτος καταθέσεως του εισαγωγικού δικογράφου.
- Ο λόγος για τον οποίο ζητείται η αναβολή ή η διακοπή
- Η άποψη του πληρεξουσίου δικηγόρου του αντιδίκου (εφόσον είναι γνωστός) επί του αιτήματος της αναβολής. Στην περίπτωση που είναι άγνωστος ο πληρεξούσιος του αντιδίκου αυτό θα γνωστοποιείται.

Ειρηνοδικείο Καβάλας
Για την Δικάσιμο της 1ης Ιουνίου 2020 το αίτημα αναβολής θα γνωστοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020.
Για την Δικάσιμο της 3ης Ιουνίου 2020 το αίτημα αναβολής θα γνωστοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας μέχρι την Δευτέρα 25 Μάϊου 2020.
Για την Δικάσιμο της 10ης Ιουνίου 2020, το αίτημα αναβολής θα γνωστοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο μέχρι την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.
Για την Δικάσιμο της 15ης Ιουνίου 2020, το αίτημα αναβολής θα γνωστοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.
Για την Δικάσιμο της 17ης Ιουνίου 2020, το αίτημα αναβολής θα γνωστοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020.
Για την Δικάσιμο της 18ης Ιουνίου 2020, το αίτημα αναβολής θα γνωστοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020.
Για την Δικάσιμο της 25ης Ιουνίου 2020, το αίτημα αναβολής θα γνωστοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο μέχρι την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020.

Ειρηνοδικείο Παγγαίου
Για την Δικάσιμο της 10ης Ιουνίου 2020, το αίτημα αναβολής θα γνωστοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο μέχρι την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.
Για την Δικάσιμο της 11ης Ιουνίου 2020, το αίτημα αναβολής θα γνωστοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020.

• Όσον αφορά τα υπερχρεωμένα, για τα δικόγραφα που κατατέθηκαν το 2014 ή το 2015 δύναται μόνο να ζητηθεί η διακοπή της συζήτησης για σπουδαίο λόγο.
• Oι πληρεξούσιοι δικηγόροι των υποθέσεων που θα προβλεφθεί ότι θα αναβληθούν ή θα διακοπούν, θα πρέπει να εμφανισθούν κατά την προεκφώνηση ώστε να ζητήσουν την αναβολή ή μετά την, κατά το άρθρο 281 του ΚΠολΔ, έναρξη της συζητήσεως, να ζητήσουν την διακοπή της συζήτησης.

Προς διευκόλυνση των συναδέλφων επισυνάπτεται σχετικός πίνακας.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.