ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΕΝΟΡΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Παύλου Μελά 5 Τ.Κ. 65403
Τηλ.: 2510224436-2510222289
FAX : 2510228364
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ένορκες Βεβαιώσεις: Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία η Πλατφόρμα στο portal.olomeleia.gr


Σε εκτέλεση της Απόφασης της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που ελήφθη συμφώνως προς το άρθρο 74§6 του Ν.4690/2020, τίθεται σε λειτουργία στο portal.olomeleia.gr η πρότυπη πλατφόρμα "Ηλεκτρονικής Κατάθεση Ενόρκων Βεβαιώσεων".

Ειδικότερα:
Η ανάρτηση των σκαναρισμένων ενόρκων βεβαιώσεων θα γίνεται στο portal.olomeleia.gr, στο πεδίο «Ένορκες Βεβαιώσεις» à «Ηλεκτρονική Κατάθεση ΕΒ», αφού ο δικηγόρος εισέλθει στο σύστημα με τους προσωπικούς του κωδικούς.
Ο Δικηγόρος καταχωρεί τα απαραίτητα στοιχεία όπως Δικαστήριο, ΓΑΚ, Στοιχεία Μάρτυρα, και επισυνάπτει την Ένορκη Βεβαίωση σε μορφή pdf.

Το Πληροφοριακό Σύστημα παραλαμβάνει την Ένορκη Βεβαίωση, δημιουργεί το Αποδεικτικό κατάθεσης το οποίο αποτελεί την πρώτη σελίδα του ηλεκτρονικού εγγράφου, το Αρχειοθετεί στην μερίδα του Δικηγόρου και του Δικηγορικού Συλλόγου.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος με την ψηφιακή του σφραγίδα σφραγίζει την ένορκη Βεβαίωση με το Αποδεικτικό κατάθεσης, την επιστέφει στο Δικηγόρο με E_mail, και την καταχωρεί με την μερίδα του Δικηγόρου για άμεση αναζήτηση.
Η λήψη αντιγράφων των αναρτηθεισών ενόρκων βεβαιώσεων από τον δικηγόρο ενώπιον του οποίου ελήφθησαν θα γίνεται από πεδίο «Ένορκες Βεβαιώσεις» à «Λίστα Ενόρκων Βεβαιώσεων».

Κάθε δικηγόρος θα μπορεί να βλέπει συγκεντρωτικά το σύνολο των ενόρκων βεβαιώσεων που έχει αναρτήσει και που έχει προσκομίσει σε πρωτότυπο στο Σύλλογο στο πεδίο «Ένορκες Βεβαιώσεις» à «Λίστα Ενόρκων Βεβαιώσεων».
Στο πεδίο «Ένορκες Βεβαιώσεις» à «Αναζήτηση» οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων θα μπορούν να αναζητήσουν και να μεταφορτώσουν (κατεβάσουν) ληφθείσες ένορκες βεβαιώσεις, με αναφορά του οικείου δικαστηρίου, του ΓΑΚ και του έτους κατάθεσης του σχετικού δικογράφου, καθώς και του ονοματεπωνύμου του ενόρκως καταθέσαντος.

Τέλος, το σύστημα θα ενημερώνει τον Δικηγόρο στην περίπτωση που δεν προσκομίσει το πρωτότυπο της αναρτηθείσας ένορκης βεβαίωσης στον Σύλλογο εντός πενθημέρου.

Βλ. χρήσιμες οδηγίες για την λήψη ενόρκων βεβαιώσεων από δικηγόρους στον κάτωθι σύνδεσμο: http://www.olomeleia.gr/el/content/hrisimes-odigies-gia-tin-lipsi-enorkon-bebaioseon-apo-dikigoroys-arthroy-74ss6-toy

 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΡΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.