ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΒΟΛΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Παύλου Μελά 5 Τ.Κ. 65403
Τηλ.: 2510224436-2510222289
FAX : 2510228364
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΒΟΛΩΝ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

 

Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να επιτευχθεί η αποσυμφόρηση των ακροατηρίων και να καταρτισθεί και αποσταλεί ο σχετικός κατάλογος στα Ειρηνοδικεία επτά τουλάχιστον ημέρες πριν την δικάσιμο (χωρίς να συνυπολογίζεται η ημέρα της δικασίμου), παρακαλούνται οι συνάδελφοι να γνωστοποιούν εγκαίρως τυχόν αίτημα αναβολής τους, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Στο σημείωμά τους θα πρέπει να αναφέρονται:

- Ο πληρεξούσιος δικηγόρος που επιθυμεί να αναβληθεί ή να διακοπεί για σπουδαίο λόγο η υπόθεση, η τηρητέα διαδικασία της υπόθεσης και ο αριθμός και το έτος καταθέσεως του εισαγωγικού δικογράφου.
- Ο λόγος για τον οποίο ζητείται η αναβολή ή η διακοπή
- Η άποψη του πληρεξουσίου δικηγόρου του αντιδίκου (εφόσον είναι γνωστός) επί του αιτήματος της αναβολής. Στην περίπτωση που είναι άγνωστος ο πληρεξούσιος του αντιδίκου αυτό θα γνωστοποιείται.

• Όσον αφορά τα υπερχρεωμένα, για τα δικόγραφα που κατατέθηκαν το 2014 ή το 2015 δύναται μόνο να ζητηθεί η διακοπή της συζήτησης για σπουδαίο λόγο.
Oι πληρεξούσιοι δικηγόροι των υποθέσεων που θα προβλεφθεί ότι θα αναβληθούν ή θα διακοπούν, θα πρέπει να εμφανισθούν κατά την προεκφώνηση ώστε να ζητήσουν την αναβολή ή μετά την, κατά το άρθρο 281 του ΚΠολΔ, έναρξη της συζητήσεως, να ζητήσουν την διακοπή της συζήτησης.
Προς διευκόλυνση των συναδέλφων επισυνάπτεται σχετικός πίνακας.

Προς διευκόλυνση των συναδέλφων επισυνάπτεται σχετικός πίνακας.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.