ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ


 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ- ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

 

Δημοσιεύτηκε η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠοικ.71342/06-11-2020 ΚΥΑ , η οποία προβλέπει για τη λειτουργία των έμμισθων και άμισθων υποθηκοφυλακείων, καθώς και των κτηματολογικών γραφείων Ρόδου, Κω-Λέρου, των κτηματολογικών γραφείων Πειραιά, Θεσσαλονίκης, καθώς και των κτηματολογικών γραφείων και υποκαταστημάτων του Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 07.11.2020 έως και 30.11.2020, ότι επιτρέπονται οι κάθε είδους συναλλαγές, καθώς και ο έλεγχος των αρχείων σύμφωνα με απόφαση του Προϊσταμένου του καθ’ ύλην αρμόδιου Υποθηκοφυλακείου, Κτηματολογικού Γραφείου ή Υποκαταστήματος του Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», που τοιχοκολλάται στην είσοδο της Υπηρεσίας και αναρτάται στην ιστοσελίδα της.

Το Υποθηκοφυλακείο - Κτηματολογικό Γραφείο ΠΑΓΓΑΙΟΥ θα λειτουργήσει με τα εξής μέτρα

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ Δ1α/ΓΠ.οικ.71342/06/11/2020, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 07-11-2020 ΜΕΧΡΙ 3011-2020 ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΩΝ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ- ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2592022980 ΚΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ.

  • ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΗΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ Η/Υ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ.
  • ΘΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΥΣΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ 1,5 μέτρου.
  • ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ : ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Ή ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ Ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ή ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 25920 22980.

 

 

           Η ΑΜΙΣΘΗ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ-

     ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

 

 

                              ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.