ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 8/2/21


ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 

Αριθμός Πράξης  56/2021

 

O Ειρηνοδίκης Αναστάσιος Δοματζόγλου, αφού έλαβε υπόψιν του:

  • Το άρθρο 158 παρ.2 του Ν. 4764/2020 (ΦΕΚ Α υπ’αριθ. 256/23.12.2020),
  • Τις υπ’ αριθ. 547/2020 και 47/2021 πράξεις του Διευθύνοντος το Ειρηνοδικείο Καβάλας,
  • Τις αγωγές και αιτήσεις των οποίων η εκδίκαση έχει ορισθεί για τη δικάσιμο της 8-2-2021 για τις οποίες έγινε από τους διαδίκους δήλωση ότι δεν θα εξετασθούν μάρτυρες,

ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΗΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα γίνει ως εξής:

Στις 10:00 θα προεκφωνηθούν και ακολούθως θα εκδικασθούν α)  οι αγωγές τακτικής διαδικασίας με αριθμούς καταθέσεως 35/2020, 39/2020, 40/2020 και 41/2020 , ενώ για την υπόθεση τακτικής διαδικασίας με αριθμό κατάθεσης 38/2020 έχει γίνει παραίτηση από το δικόγραφο της αγωγής  β)  η αίτηση εκουσίας δικαιοδοσίας με αριθμό κατάθεσης 64/2020 για την οποία έγινε δήλωση ότι δεν θα εξετασθεί μάρτυρας.

Η δικηγόρος της υποθέσεως εκουσίας δικαιοδοσίας  που θα συζητηθεί οφείλει να παρευρίσκεται κατά την συζήτηση στο ακροατήριο, διότι άλλως θα χωρήσει ερήμην εκδίκαση.

Ανάκληση της δήλωσης οιουδήποτε πληρεξούσιου δικηγόρου για συζήτηση της υπόθεσης χωρίς εξέταση μάρτυρα δύναται να λάβει χώρα μετά την έναρξη της συζήτησης στο ακροατήριο, εφόσον συναινεί και ο πληρεξούσιος δικηγόρος των αντιδίκων, οπότε και η δίκη θα τεθεί σε καθεστώς αναστολής αυτομάτως.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις αποσύρονται αυτοδικαίως και θα επαναπροσδιορισθούν με επιμέλεια του δικαστηρίου.

Σε περίπτωση εκδόσεως ΚΥΑ επανέναρξης των δικών των πολιτικών δικαστηρίων, η πράξη κατανομής θα αναδιατυπωθεί και θα αποσταλεί το συντομότερο στο ΔΣΚ προς ενημέρωση των πληρεξουσίων δικηγόρων.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙ την Γραμματέα του Δικαστηρίου να αποστείλει αμέσως την παρούσα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου α) των δικηγόρων άλλων περιφερειών και β) του  Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, προκειμένου να γνωστοποιηθεί στους πληρεξουσίους δικηγόρους.  

    

Καβάλα,  5 Φεβρουαρίου 2021

Ο Δικαστής 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΟΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.