ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ


 

Σύμφωνα με νέες οδηγίες που λάβαμε για την έκδοση του Ενιαίου Πιστοποιητικού Φερεγγυότητας, που θα αντικαταστήσει τα πιστοποιητικά περί μη πτώχευσης, αναγκαστικής διαχείρισης κ.τ.λ.), ο αιτών θα πρέπει να στείλει e-mail στη διεύθυνση:

                                                       Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

στο οποίο θα επισυνάψει:

1) την υπογεγραμμένη αίτηση (επισυνάπτεται υπόδειγμα)

2) ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση (e-dilosi) από το gov.gr στο κείμενο της οποίας θα αναγράφονται τα στοιχεία που αναφέρονται στο συνημμένο έγγραφο.

Για τις εταιρίες, η αίτηση και η ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση υπογράφεται από το νόμιμο εκπρόσωπο.

Σε περίπτωση που η αίτηση δεν κατατεθεί από το ίδιο το φυσικό πρόσωπο ή το νόμιμο εκπρόσωπο του νομικού προσώπου, θα πρέπει να επισυνάψετε έγγραφα από τα οποία θα προκύπτει το έννομο συμφέρον.

Τμήμα ΠτωχεύσεωνΠρωτοδικείο Καβάλαςτηλ. 2510-836688email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.