Νέα / Ανακοινώσεις
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 27/05/21
ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
Αριθμός Πράξης 387/2021
H Ειρηνοδίκης Αναστασία Καλτιριμίδου, αφού έλαβε υπόψιν της:
Το άρθρο 83 παρ. 3 και 4 του Ν. 4790/2021
Την υπ’ αριθ. 375/2021 πράξη τoυ Διευθύνοντος το Ειρηνοδικείο Καβάλας,
Τις αιτήσεις εκουσίας δικαιοδοσίας Ν. 4745/2020, των οποίων η εκδίκαση έχει ορισθεί για τη δικάσιμο της 27ης-05-2021 ενώπιον του Ειρηνοδικείου Καβάλας και τα οικεία πινάκια,
A] ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 27ης ΜΑΙΟΥ 2021,
Η ΠΡΟΕΚΦΩΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 09:30 π.μ., ακολούθως δε, θα εκδικασθούν οι αιτήσεις στη σειρά τους από το οικείο πινάκιο.
Β] ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙ τη Γραμματέα του Δικαστηρίου να αναρτήσει την παρούσα Πράξη στο ιστολόγιο του δικαστηρίου στο διαδίκτυο και να την αποστείλει αμέσως στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου α) των δικηγόρων άλλων περιφερειών, β) του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, προκειμένου να γνωστοποιηθεί στους πληρεξούσιους δικηγόρους και γ) στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τις υποθέσεις με διάδικο το Ελληνικό Δημόσιο.
ΚΑΒΑΛΑ, 26 Μαΐου 2021
Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΤΙΡΙΜΙΔΟΥ