ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΟΣΔΥΥ-ΔΔ


Επείγουσα ανακοίνωση: Δυσλειτουργία της υπηρεσίας ηλεκτρονικής κατάθεσης δικογράφων του ΟΣΔΔΥ-ΔΔ

29/12/2021

________________________________

                   Εξαιτίας προβλημάτων που εντοπίστηκαν κατά την ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων στο ΟΣΔΔΥ-ΔΔ, ακολουθεί ανακοίνωση της Επιτροπής Πληροφοριακών Συστημάτων του Συμβουλίου της Επικρατείας προς ενημέρωσή σας.

                   Επισημαίνουμε ότι με νεότερη ανακοίνωση της Επιτροπής Πληροφοριακών Συστημάτων του ΣτΕ θα οριστούν ο τρόπος και ο χρόνος χορήγησης της προβλεπόμενης βεβαίωσης.

                   Η παρούσα να αναρτηθεί στους χώρους ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δικαστηρίου και να κοινοποιηθεί α) στους Δικηγορικούς Συλλόγους Καβάλας και Δράμας, προς ενημέρωση των μελών τους και β) στο Δικαστικό Γραφείο Καβάλας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

              Σε συνέχεια προγραμματισμένης για τη Δευτέρα 27.12.2021 τεχνικής εργασίας στην εφαρμογή ηλεκτρονικής κατάθεσης δικογράφων του ΟΣΔΔΥ-ΔΔ, παρουσιάστηκε δυσλειτουργία της υπηρεσίας αυτής, με αποτέλεσμα είτε να μην παράγεται άμεσα από το σύστημα έκθεση κατάθεσης δικογράφου, είτε η παραγόμενη έκθεση κατάθεσης να είναι ελλιπής.

              Οι τεχνικές εργασίες για την αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας του συστήματος ηλεκτρονικής κατάθεσης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα 03.01.2022.

              Διευκρινίζεται ότι κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα (από 27.12.2021 έως 02.01.2022), εφόσον το ένδικο βοήθημα ή μέσο έλαβε αριθμό κατάθεσης στο ΟΣΔΔΥ-ΔΔ, η διενέργεια της κατάθεσης θεωρείται έγκυρη ανεξαρτήτως της αυτόματης παραγωγής έκθεσης κατάθεσης, στους δε ενδιαφερόμενους θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση από το γραφείο καταθέσεων του Δικαστηρίου, στο οποίο έγινε η κατάθεση. Ο τρόπος και ο χρόνος χορήγησης της βεβαίωσης αυτής θα οριστούν σε προσεχή ανακοίνωση της Επιτροπής Πληροφοριακών Συστημάτων του ΣτΕ.

              Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία καταθέσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και όλων των τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων παραμένουν σε λειτουργία, ειδικώς δε για τις ακυρωτικές διαφορές ισχύει η διάταξη του άρθρου 19 παρ.2 του πδ 18/1989, σύμφωνα με την οποία η κατάθεση του δικογράφου μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε δημόσια αρχή.

Επιτροπή Πληροφοριακών Συστημάτων

του Συμβουλίου της Επικρατείας

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.