ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΒΑΛΑΣ

Παύλου Μελά 5  Τ.Κ. 65403

Τηλ.: 2510224436-2510222289

FAX : 2510228364

e-mail: info@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

   Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 09:00, θα προβεί στο άνοιγμα ραντεβού, μέσω του Πόρταλ της Ολομέλειας (portal.olomeleia.gr), αποκλειστικά και μόνο προς ανανέωση των ληγμένων ψηφιακών υπογραφών.

Οι δικηγόροι που θα καταχωρήσουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του  Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας (Π.Μελά αρ.5) και όχι στα ΚΕΠ.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της ανανέωσης της ψηφιακής τους υπογραφής, απαιτεί την κατοχή εκ μέρους των δικηγόρων των κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Έγγραφο ταυτοποίησης:

Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ ή Άδεια οδήγησης νέου τύπου σε ευκρινές φωτοτυπικό αντίγραφο.

2. Κωδικούς Taxisnet

3. Το usb/token (Gemalto)

4. Pin & Puk του usb/token (έντυπο παραλαβής).

Παρακαλούνται οι δικηγόροι να κλείνουν τα ραντεβού πλησίον της λήξης των ψηφιακών τους πιστοποιητικών για να εξυπηρετούνται το ταχύτερο δυνατόν όσοι έχουν ληγμένα ψηφιακά πιστοποιητικά ή όσων λήγουν άμεσα.

Ο Έλεγχος λήξης των ψηφιακών πιστοποιητικών γίνεται μέσω της πύλης του ¨ΕΡΜΗ¨ (www.ermis.gov.gr) ακολουθώντας τις κάτωθι επιλογές:

1. Πληκτρολόγηση της διεύθυνσης www.ermis.gov.gr,

2. Επιλογή ¨Σύνδεση¨ πάνω αριστερά,

3. Επιλογή ¨Είσοδος με κωδικούς TAXISnet¨,

4. Επιλογή ¨Λειτουργίες της πύλης¨,

5 Επιλογή ¨Πίνακας ελέγχου¨,

6. Επιλογή ¨Διαχείριση προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών¨ και θα εμφανιστεί η καρτέλα ¨διαθέσιμα ψηφιακά πιστοποιητικά¨ και η ημερομηνία λήξης τους.

Σε περίπτωση που δείτε το πεδίο ¨ανανέωση ψηφιακών πιστοποιητικών¨ κάνετε «κλικ», στην συνέχεια «κλικ» στο πεδίο ¨Υποβολή¨ και κατόπιν εμφανίζεται ένα μήνυμα κειμένου που θα σας παραπέμπει σε ΚΕΠ στο οποίο δεν θα μεταβείτε, διότι στην περίπτωσή σας, αρμόδια αρχή για την έγκριση των νέων ψηφιακών σας πιστοποιητικών (ψηφιακή υπογραφή) είναι η Αρχή Εγγραφής του Δ.Σ.Κ. και όχι του Κ.Ε.Π.

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των δικηγόρων, τηρουμένων αυστηρά των μέτρων προστασίας της υγείας των εμπλεκομένων λόγω της Πανδημίας.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.