ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ


      ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

     ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

                   Παύλου Μελά 5

                       Τ.Κ. 65403

                Τηλ.: 2510224436

                FAX : 2510228364

  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                   

Καβάλα, 22 Φεβρουαρίου 2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΚΔΚ

 

            Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Καβάλας (ΙΝΚΔΚ),  ανακοινώνει την  διεξαγωγή νέου κύκλου προγράμματος Bασικής Eκπαίδευσης και Kατάρτισης Διαμεσολαβητών, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 80 ωρών.

Οι Εκπαιδεύτριες του προγράμματος Μαρίνα Αρσενοπούλου και Ευανθία Μπεκίρη είναι δικηγόροι, διαπ. διαμεσολαβήτριες και πιστοποιημένες ως «Εκπαιδεύτριες Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών» από τον διεθνούς κύρους βρετανικό φορέα CEDR.

Η πρώτη ενότητα της εκπαίδευσης θα διεξαχθεί ως εξής:

Με τη  μέθοδο της δια ζώσης εκπαίδευσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης, τις ημέρες Πέμπτη 10/3, Παρασκευή 11/3 και Σάββατο 12/3,  κατά τις ώρες 9.00 πμ – 6.00 μμ.

Με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευσης, την Τετάρτη 16/3 και Πέμπτη 17/3 κατά τις ώρες 3.00 – 8.30 μμ

Η δεύτερη ενότητα της εκπαίδευσης καθώς και η αξιολόγηση των συμμετεχόντων, θα  ολοκληρωθούν εν μέρει με διά ζώσης εκπαίδευση και εν μέρει με σύγχρονη εξ αποστάσεως τηλεκπαίδευση, σε ημέρες και ώρες που θα προκύψουν κατόπιν συνεννόησης με τους εκπαιδευόμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο ανωτέρω πρόγραμμα, πρέπει να αποστείλουν τη συνημμένη αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ήτοι α) απόσπασμα ποινικού μητρώου, από το οποίο να προκύπτει ότι ο αιτών/η αιτούσα δεν έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για κακούργημα ή πλημμέλημα και β)αντίγραφο τίτλου σπουδών ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής η αλλοδαπής (εφόσον η ισοτιμία του είναι αναγνωρισμένη σύμφωνα με τα ισχύοντα στην ελληνική νομοθεσία),  στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ινστιτούτου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ως τις 4.3.2022. Για την κατοχύρωση θέσης για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας, και υπό την προϋπόθεση καταβολής της πρώτης δόσης των διδάκτρων.

Το συνολικό κόστος των διδάκτρων ανέρχεται στο ποσό των 1.400,00 ευρώ. Η κατάθεση των διδάκτρων θα πραγματοποιηθεί στον λογαριασμό με ΙΒΑΝ:  GR 56 01722450005245091212383 Τράπεζας Πειραιώς, με δικαιούχο το «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ». Στην περίπτωση μη διενέργειας του προγράμματος, το καταβληθέν ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό κάθε δικαιούχου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6936.990800 (κ. Εύη Μπεκίρη) και 6944.918702 (κ. Μαρίνα Αρσενοπούλου).

 Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησής τους οι αιτούντες αποδέχονται την διατήρηση των προσωπικών τους δεδομένων στα αρχεία του Ινστιτούτου και την επεξεργασία τους από τους αρμόδιους του Ινστιτούτου προκειμένου να τους παρέχει ενημέρωση για την πορεία της αίτησής τους και για τις διαδικασίες που σχετίζονται με αυτή καθώς και με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.