ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ


 

 

 

Τηλ. 2510 22 44 36  Fax. 2510 22 83 64

Web www.dskavalas.gr

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παύλου Μελά 5 -65302 - Καβάλα

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

        

Μετά την έναρξη των διαδικασιών απόκτησης απομακρυσμένων ψηφιακών υπογράφων, για τους δικηγόρους που έχουν ενεργή ψηφιακή υπογραφή, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης άυλων απομακρυσμένων Ψηφιακών Υπογραφών, χωρίς κόστος, για όλους τους Δικηγόρους, από την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 .

Ο Δικηγόρος/δικαιούχος Ψηφιακής Υπογραφής θα προσκομίζει αποκλειστικά με αυτοπρόσωπη παρουσία τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Π. Μελά αρ. 5.

Η υποδοχή και ταυτοποίηση θα διενεργείται χωρίς ραντεβού, τηρουμένης της σειράς προσέλευσης των δικηγόρων καθώς και των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων.

Οδηγίες αίτησης και δικαιολογητικά επιτυχούς ταυτοποίησης:

Ο Δικηγόρος εισέρχεται στο portal της Ολομέλειας και επιλέγει: 

  • Ψηφιακές Υπογραφές
  • Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής

- Στην φόρμα εμφανίζονται τα προσωπικά του στοιχεία, τα οποία ο δικηγόρος καλείτε να συμπληρώσει ή να επικαιροποιήσει επιλέγοντας το banner Επικαιροποίηση Στοιχείων. Τα πεδία ΑΔΤ ή Διαβατήριο και Email είναι υποχρεωτικά (μεγάλη προσοχή στην σωστή συμπλήρωση των στοιχείων).

- Ο Δικηγόρος εγκρίνει και υποβάλλει την αίτησή του.

- Το ΟΠΣ Ολομέλειας πιστοποιεί την ιδιότητα του δικηγόρου και αποστέλλει το αίτημά του στην Αρχή Εγγραφής (eΓΕΜΗ) για συνέχιση της διαδικασίας έκδοσης.

- Ακολουθώντας τις οδηγίες, ο Δικηγόρος λαμβάνει στο email του από την αρχή εγγραφής το έντυπο της αίτησης και το έντυπο όρων συνδρομητή τα οποία εκτυπώνει, θέτει την επαγγελματική του σφραγίδα και υπογράφει:

- Ο Δικηγόρος προσκομίζει στον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας τα ανωτέρω έντυπα (υπογεγραμμένα και σφραγισμένα) ήτοι

α) Το έντυπο της αίτησης,

β) Το έντυπο των όρων συνδρομητή και

γ) Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής του Ταυτότητας    

Στη συνέχεια οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας  προβαίνουν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες.

Μετά τον ολοκλήρωση των εργασιών από τον ΔΣΚ, ο Δικηγόρος λαμβάνει μήνυμα για συνέχιση και ολοκλήρωση έκδοσης Ψηφιακής Υπογραφής.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μπορείτε να απευθύνεστε:

  1. Στο συνεργάτη του δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Ιωάννη Μπεβεράτο (τηλ. 6947613890), ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεση των μελών του ΔΣΚ την Παρασκευή 15, τη Μ. Δευτέρα 18 και τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022 από ώρα 09:00 έως 13:00.
  2. Στο τμήμα εξυπηρέτησης και υποστήριξης της διαδικασίας έκδοσης Ψηφιακών Πιστοποιητικών και άυλης Ψηφιακής Υπογραφής από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 08:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα, πλην Κυριακών και αργιών. Οι Δικηγόροι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο, στον αριθμό κλήσης: 210-2201960

Επισυνάπτουμε τον αναλυτικό οδηγό χρήσης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.