ΕΙΣΟΔΟΣ

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα / Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΚΑΒΑΛΑΣ

Παύλου Μελά 5

Τ.Κ. 65403

Τηλ.: 2510224436-2510222289

FAX : 2510228364

e-mail: info@dskavalas.gr

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ «ΝΟΜΟΣ»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ «ΝΟΜΟΣ»

ΜΕΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Κατόπιν υπογραφής νέας σύμβασης μεταξύ της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών «ΝΟΜΟΣ» και του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, σας αναφέρουμε τα ακόλουθα ως προς τους όρους αυτής:

  • Η πρόσβαση στη χρήση της ΝΟΜΟΣ θα γίνεται μέσω των υφιστάμενων κωδικών  κάθε μέλους.
  • Δεν ισχύει η απεριόριστη χρονική χρήση από κάθε  κωδικό. Κάθε κωδικός έχει πλέον βάσει της νέας σύμβασης δικαίωμα χρήσεως 60 ωρών ανά ημερολογιακό έτος. Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν οι ώρες χρήσης δεν παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του υπόλοιπου μη χρησιμοποιηθέντος χρόνου στο επόμενο έτος.
  • Σε περίπτωση υπερβάσεως των 60 ωρών χρήσης εντός του έτους χρήσης, η εταιρία «ΝΟΜΟΣ» θα γνωστοποιεί στο χρήστη του κωδικού ότι έχει τη δυνατότητα, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, να προμηθευτεί πακέτο ή πακέτα διάρκειας 15 ωρών εκάστου προς 3 ευρώ ανά ώρα (πλέον ΦΠΑ 24%), την αγορά του οποίου επιβαρύνεται ο κάθε χρήστης ατομικά και για το οποίο θα εκδίδεται τιμολόγιο στο όνομά του.  Αν δεν εξαντληθεί ο συνολικός χρόνος του πακέτου προαγοράς των 15 ωρών, ο εναπομείναν χρόνος  μεταφέρεται στην επόμενη ετήσια χρονική περίοδο.

 Ο έλεγχος του υπολοίπου ατομικού χρόνου χρήσεως μπορεί να πραγματοποιηθεί οποτεδήποτε από κάθε χρήστη, μετά την είσοδό του στην ιστοσελίδα της ΝΟΜΟΣ, στο επί μέρους μενού (επάνω δεξιά στην οθόνη του Η/Υ) ως ακολούθως:

Στοιχεία Χρήσεως

Επιλογή εμφάνισης χρόνου χρήσεως ανά έτος:

Έτος:

Εμφάνιση

Επιλογή εμφάνισης χρόνου χρήσεως ανά μήνα:

Μήνας:

Έτος:

Εμφάνιση

                Σε περίπτωση που η χρήση της ιστοσελίδας παραμείνει αδρανής για χρονικό διάστημα άνω των πέντε λεπτών ο χρήστης αποσυνδέεται από τη ΝΟΜΟΣ και σταματά η περαιτέρω καταγραφή χρόνου χρήσεως.

            Συστήνεται :

Α) Να πραγματοποιείται «ΕΞΟΔΟΣ» (επάνω δεξιά στην σελίδα του Η/Υ)  από τη ΝΟΜΟΣ αμέσως μετά το πέρας κάθε έρευνας, προς διαφύλαξη του εναπομένοντος χρόνου χρήσης.

Β) Η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης (password) προς διαφύλαξη της χρήσης των προσωπικών κωδικών κάθε μέλους από τρίτους. Για την αλλαγή απαιτείται η αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την προσωπική ηλεκτρονικής σας διεύθυνση, στην κα Δήμητρα Σπυρονίκου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. επικοινωνίας 2106672302.

                                                                                                                                                                                                                                    ΤΟ Δ.Σ.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Copyright © 2016. All Rights Reserved.